NYHETER

Har du en idé du vill förverkliga?

Vill du prova om din idé fungerar innan du startar eget företag? Vi hjälper dig att förverkliga dina drömmar. Kör på och låt Kinta Ekonomi ta hand om dina fakturor. Du behöver inte starta eget företag då vi fakturerar åt dig som privatperson. Enklare kan det inte bli! /Kinta Ekonomi

Användarvillkor GDPR f.r.o.m. 25 maj 2018

Kinta Ekonomi behandlar personuppgifter enligt GDPR f.r.o.m 25 maj 2018. Alla befintliga avtal övergår till detta, och med detta avtal samtycker Uppdragstagaren att Kinta Ekonomi innehar de uppgifter, om Uppdragstagaren och utfört uppdrag, som är nödvändiga för administration av uppdraget. Kinta Ekonomi vidarebefordrar inga uppgifter mer än till nödvändiga statliga myndigheter. Personuppgifter raderas om Uppdragstagaren önskar så.

Ny Reklamfilm på facebook

Kolla in och dela gärna våran nya reklamfilm på Facebook. https://www.facebook.com/kintaekonomi/videos/1547749828570286/

Fakturera utan företag

Som egenanställd kan du driva din verksamhet, som ditt eget företag, utan att behöva registrera dig för f-skatt. Fakturera som privatperson. Registrera dig idag. Det kostar ingenting.

Välkommen till våran nya portal

I våran nya portal kan du skapa ditt eget kundregister, registrera fakturor och ha koll på alla gamla fakturor och löneutbetalningar direkt i portalen. Du kan även skapa reklam som visas på våran startsida. Vi är fortfarande firman med den personliga kontakten, men har försökt att göra det så enkelt som möjligt för dig att fakturera dina kunder. Hela portalen är mobilanpassad. Befintliga som nya användare måste registrera sig och uppge alla nödvändiga uppgifter innan fakturering. Kontakta oss om du har några frågor om hur det går till.